12 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara10°C

HDP'DEN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI

HDP'den sınava girecek öğrencilere çağrı

18 Haziran ile 19 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak Üniversite sınavı için ilimize gelecek öğrencilerin ve beraberlerinde gelecek ailelerinin evlerde misafir edilmesini sağlamak için HDP İl örgütü iletişim numarası bıraktı.

17 Haziran 2022 Cuma 13:30

Hakkari HDP İl Örgütü yaptığı açıklamada,"​Misafir kabul edecek aileler ve misafir olacak öğrenciler çalışması başlatılmıştır.

Misafirperverliği ile bilenen Hakkâri’nin bu kültürünün devamı  ve il dışından gelip  barınma sıkıntısı olan öğrencilerimize yardımcı olmak için Halkla ilişkiler komisyonumuzca misafir kabul edecek aileler tespit edilmiştir.

Dışardan gelen öğrencilerin HDP il binasına gelmeleri veya ...........  no’lu telefondan iletişime geçmeleri ile öğrenci ve beraberindeki aileleri misafir kabul edecek evlere götürüleceklerdir.Öğrencileri evlerinde misafir edecek ailelere partiniz adına şimdiden teşekkür ederiz.

Sınava girecek yarınlarımızın teminatı olan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

İLETİŞİM NUMARASI: 0543 277 18 80 – 0537 369 92 99

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.