02 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

HDP’DEN YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI

HDP’den yerel seçim açıklaması

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Örgütü 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylık başvurularının başladığını yaptıkları basın açıklamasıyla duyurdu.

19 Kasım 2018 Pazartesi 14:46

HDP il binasında yapılan açıklamasını HDP İl Eş Başkanı Sinan Kaya yaptı. Kaya, Zorlu ve hassas bir süreçten geçtiklerini belirterek, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıp gasp edilen tüm kurumlarını geri almak için top yekûn bir seferberlik içerisinde olduklarını söyledi. 

Kaya,” Önümüzde yerel seçimler bulunmakta. Bu yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıp gasp edilen kurumlarımızı tekrar almak için top yekûn seferberlik içerisine girdik.

 Aday adaylık başvurularımız 20 Kasım - 5 Aralık tarihleri arasında olacağını il seçim komisyonumuzun faal olarak çalışacağını siz değerli kamuoyuna bildiririz.

Başvuruların tamamının il seçim komisyonuna yapılacağı (Belediye Başkanlığı aday adaylığı, il genel meclis üyeliği aday adayları, belediye meclis üyeliği aday adaylığı) baş vurularını yapmak isteyen halkımızın il, ilçe ve beldeler dahil tamamının il seçim komisyonuna başvuru yapmaları gerekmektedir” diye konuştu. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.