07 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

HDP'YE YÖNELİK DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

HDP'ye yönelik destek çığ gibi büyüyor

Hakkari’deki esnaflar 7 Haziran seçimleri öncesi astıkları pankartla Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) destek vermeyi sürdürüyor.

21 Mayıs 2015 Perşembe 21:45

Hakkari’de bir grup esnaf, 7 Haziran seçimleri öncesi astıkları pankartla Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) destek verdiler.

7 Haziran seçimlerine az bir süre kala parti liderleri mitingden mitinge koşarken, vatandaşlardan da kendilerine destek gelmeye devam ediyor.

Siyasi arenada büyük kitlelere hitap eden parti başkanları, genel seçimler öncesi partilerinin oy oranları yükseltmeye çalışırken, ülkenin dört bir yanından da vatandaşlardan farklı şekilde HDP'yi desteklemeyi devam ediyor.

Altay Caddesi üzerinde iş yerleri bulunan esnaflar, bir araya gelerek yaptırdıkları pankartla HDP’yi desteklediklerini duyurdular.

Cadde esnafı, üzerine “HDP’yi Canı Gönülden Destekliyoruz” yazılı bir pankart asararak HDP'ye olan bağımlılıklarını dile getirdiler. Hakkarihabertv.com

altay-caddesi.jpg

hakkari-altay-caddesi-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.