18 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara23°C

HİSARCIKLIOĞLU HAKKARİ'YE GELİYOR

Hisarcıklıoğlu Hakkari'ye geliyor

Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Çelik, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Hakkari HATSO yeni hizmet binası ile Anadolu İmam Hatip Lisesi ve pansiyon açılışı için Hakkari'ye geleceği belirtildi.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 12:46

Dönemin Hakkari Valisi Muammer Türker, Hakkari eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Şen girişimleri sonucu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Hakkari’ye 24 derslik “Hakkari TOBB İmam Hatip Lisesi” binası yapmaya karar vermişti.

1 Şubat 2013 yılında Ankara TOBB Konferans salonunda “Türkiye geleceğine katkı veriyoruz. Hakkari TOBB İmam Hatip Lisesi İmza törenini düzenlenmişti. Dönemin Hakkari HATSO Başkanı Ahmet Şen, pansiyonsuz binanın olamayacağını belirtmesi üzerine 320 kişilik pansiyon binas eklenmesi kararı verilmişti.

Yarın öğleden sonra Hakkari’ye gelecek olan Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Çelik, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile yeni HATSO Hizmet binası ile Halife Devriş Mahallesi’nde inşa edilecek olan 24 derslik Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 320 kişilik öğrenci pansiyonu temelini atacağı belirtildi. Hakkarihabertv.com

hatso-2.20140531125405.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.