15 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

HÜKÜMETE ESKİŞEHİR TEPKİSİ

Hükümete Eskişehir Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.

29 Ocak 2013 Salı 14:03

Demokratik bir ülkeden muhaleftten beklenen siyasipartilerin açıklarını eleştirmek ve kamuoyuna duyurmaktır. Biz ülkemizde sağlık bir demokrasi olabilmesi için, üzerimize düşüni yapacağız.

İktidara doğru yolu göstereceğiz. Bunu herkesin bilmesi lazım. bizim demokrasimizde ön görülen bir iktidar yok. Buradaki iktidar farklı bir iktidar, devlete ele geçirmek için gelmişler. Demokrasiyi bu ülkeye getiren biziz. Demokrasi dışı bir söylemina rkasından gitmemiştir. Devlet anayasaya göre yönetilir, baskıyla yönetilmez.

O SAVCI AK PARTİ'NİN MEMURUDUR

Ak parti Eskişehir'de seçim kampanyasını Başlattı. Nasıl sabahın 6'sında operasyon yaparak birçok kişiyi, göz altına alarak, Yılmaz Büyükerşen Eskişehir'i dünya markası yapan kişidir. Sen o operasyonu yaparak bizim gözümüzü klorkatacağını mı sanıyorsun. Büyükerşen'e ve çalışanlara sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Siz CHP'ye karşı seçim kampayası açtınız.

O operasyonun başlatan savcı savcı değil. AK Parti'nin memurudur. Orada adalet bitmiştir. Çalışmasını engelleyecekler. Büyükerşen dünya markası yaratmıştır derken, dünyadaki önemli kaynakların söylediklerine göre aktarıyorum.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.