20 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

İHSAN ŞERBETÇİ HAYATINI KAYBETTİ

İhsan Şerbetçi hayatını kaybetti

Başlı başına bir sanayi sitesi konumundaydı. Mesleğinde o kadar başarılıydı ki araçların ruhundan anlardı.

13 Ocak 2013 Pazar 15:28

Yüzlerce çırağı usta olarak yetiştirdi. İhsan usta olarak herkes tarafından iyi tanınırdı. Kendi halinde, iyi niyetli, yardımsever ve çalışkandı. Hakkari’de merzan mahallesinde inşa edilen sanayi sitesi projesinde önemli rol oynadı. Sağlık problemlerinden dolayı  dükkanını devir ederek İstanbul’a yerleşti. Orada birkaç yıl kaldıktan sonra da Antalya’ya  bacanaklarının yanına göç etti. Burada sağlık problemlerine yenik düştü ve önceki gün sabaha doğru rahatsızlanarak refakatini yapan kızı Leyla’ya son kez bakarak Hakkın rahmetine kavuştu.

İhsan ustanın ölümü sevenlerini çok üzdü. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarına rağmen yakınları Antalya’ya akı etti. Cenazesi orada ikamet eden yüzlerce dost ve akrabaları eşliğinde toprağa verildi.  Ailesinin isteği üzerine Antalya’da defnedilen İhsan Şerbetçi’ye yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.  Haber: Hakan Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.