30 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara25°C

İL HALK KÜTÜPHANESİNDE “BİR KİTAP BİR İNSAN” KAMPANYASI

İl Halk Kütüphanesinde “Bir kitap bir insan” kampanyası

Hakkari Valisi  İdris Akbıyık’ın Hakkari’nin okuma kültürüne yönelik başlatmış olduğu “Bir Kitap Bir İnsan” kampanyası kapsamında İl Halk Kütüphanesi gerçekleştireceği üyelik işlemleri ile tüm kamu kurumlarında kitap okumayı yaygınlaştırmayı hedefliyor.

21 Aralık 2018 Cuma 08:10

Hakkari Valisi  İdris Akbıyık, Hakkari’nin okuma kültürüne yönelik başlatmış olduğu “Bir Kitap Bir İnsan” kampanyası kapsamında İl Halk Kütüphanesinin gerçekleştireceği üyelik işlemleri ile tüm kamu kurumlarında kitap okumayı yaygınlaştırmayı hedefleniyor.
 
Bu kapsamda vatandaşların yanı sıra tüm kamu kurum amirleri ve memurların Kütüphaneye üyeliklerinin  yapılarak okuma kültürünün yaygınlaştırılması hedefleniyor.
 
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk kütüphanesini ziyaret eden Vali Yardımcısı Mustafa Pala,  Kütüphane kitap ödünç servisinde üyeliğini yaparak kampanyaya destek oldu. Hakkarihabertv.com
vali-yardimcisi-mustafa-pala-1.jpgkutuphane-1-004.jpg
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.