20 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

İNANILMAZ DOLANDIRICILIK

İnanılmaz dolandırıcılık

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir vatandaşı 'Bize paralarını ver, hocaya okutalım daha da çoğalsın' diyerek 6 bin TL dolandıran zanlılar kayıplara karıştı.

17 Haziran 2011 Cuma 00:40

İlginç dolandırıcılık olayı Çorum Caddesi'ndeki Garanti Bankası önünde meydana geldi. İddiaya göre İbrahim C. ( 46), köyden getirdiği inekleri Perşembe pazarında sattıktan sonra 6 bin TL olan parasını bankaya yatırmak istedi. Bu sırada banka önünde bekleyen kimliği belirsiz bir kişi İbrahim C.'nin yanına yaklaşarak, 'Amca paran varsa bize ver, hoca birazdan gelecek okusun, paran çoğalsın' dedi.

O sırada hoca olan diğer zanlı da gelerek İbrahim C.'den 6 bin TL alarak bir apartmana girdi. Bir süre sonra parasını verdiği kişilerin girdikleri apartmandan çıkmadığını gören İbrahim C., dolandırıldığını fark ederek durumu polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri civarda bulunan işyerlerindeki güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledi.  Polis ekipleri, zanlılara benzeyen 2 kişiyi Arifegazili beldesi yakınlarında yakalayarak gözaltına aldı.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.