30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

İRAN VE K. IRAK TURLARI BAŞLIYOR

İran ve K. Irak Turları başlıyor

Bubivan, ( Hakkari Tur Turizm) iş ortağıyla Vangölü Turizm tarafından 2 Mayıs-4 Mayıs 2 gece otel konaklamalı K. Irak Turu, 19-22 Mayıs tarihlerinde 3 gece, 4 günlük İran Turu başlattı.

28 Nisan 2022 Perşembe 15:50

2 Mayıs-4 Mayıs 2 gece otel konaklamalı  K. Irak Turu aracımız Çukurca ilçesi Üzümlü Sınır Kapısından K. Irak’a giriş  yapacaktır.

Sırasıyla Zaho, Duhok, Erbil, Diyana, Amediye, Akre bölgelerini dolaşıp bölgenin tarihi turistik yerleri gezdirilecek. Alışveriş için serbest zaman verilecek.

Yapılan turların ardından aracımız tekrar Üzümlü Sınır Kapısından  ülkemize geri dönüş sağlayacaktır.19-22 Mayıs tarihlerinde  3 gece, 4 günlük İran Turunda aracımızı Yüksekova ilçesi Esedere Sınır Kapısından İran İslam Cumhuriyetine giriş yapacaktır. Sırasıyla Urmiye, Mahabat, Senendec,  Hamedan, Tahran, Zencan, Tebriz illerini kapsayan büyük İran turu yapılıp tarihi ve turistik yerler ziyaret edilecek. Yapılacak turun ardından aynı güzergahtan ülkeye geri dönüş yapılacaktı.

NOT: Firmamız tarafından her iki ülkenin özgü yemekleri konuklarımıza ikram edilecektir. Amacımız: Her iki ülkenin tarihi ve turizm yerlerini halkımıza tanıtmak. Aynı zamanda kültürel faaliyetlerde bulunup her iki ülkenin insanlarını kaynaştırmaktır. Hem onlar bizim ülkemizi daha iyi tanıyacak hem biz gittiğimiz ülkeleri daha iyi tanıma fırsatı bulacağız.

Amacımız ülke ekonomisine katkı sağlamak, bunun içinde hem sağlık turizmi, kış  turizmi, spor ve kültürel faaliyetler altında  turlarımız düzenli olarak devam edecektir.

https://www.bubivan.com.tr/

Yenileme: 18.04.2022 23:01

109832.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.