21 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

İŞ İNSANI DEMİR'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İş İnsanı Demir'in Ramazan Bayramı Mesajı

Mertay Madencilik İnşaat Turizm Petrol Nakliyat ithalat ve ihracatçı LTD. ŞTİ. müdürü Hakkarili iş insanı Nazmi Demir, Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

09 Nisan 2024 Salı 14:03

Demir, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık temennisinde bulundu. 

“Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bu güzel Ramazan bayramının birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını; saygı, sevgi ve muhabbetimizin artmasını Yüce Rabbimden temenni ediyorum. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır.

Bu vesileyle saygıdeğer Hakkari Halkımız başta olmak üzere Aziz Milletimizin ve bütün İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Hak’tan herkese sağlık ve esenlikler niyaz ediyorum.” dedi. 

İş İnsanı 
Nazmi Demir 

2d9e69da-04b9-4b85-8bc9-3c2c6390b227.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.