07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara3°C

İŞ İNSANI NECİP DEMİR'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İş insanı Necip Demir'in Kurban Bayramı mesajı

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Hakkari İl Koordinatörü İş insanı Necip DEMİR kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

08 Temmuz 2022 Cuma 17:18

Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Aleminin Bayramı’nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Demir, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yüce Rabbimiz’e sonsuz şükürler olsun ki; müthiş hikmetlerle ve lütuflarla dolu, böylesi ulvi günlere, bizleri bir kez daha kavuşturdu. Cenab-ı Allah'a karşı da sorumluluklarımızın bilinciyle, kılacağımız Namaz sonrasında, birbirimize sarılıp hem hal olduğumuz, sevinçleri çoğaltıp, kederleri paylaşıp azalttığımız bu kutsi günleri, olabildiğince değerlendirelim. 
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımız ve İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bayramın tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’. 

İş İnsanı | Necip Demir

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.