19 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

İŞ İNSANI UĞUR ÇİFTÇİ'NİN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İş İnsanı Uğur Çiftçi'nin Kurban Bayramı mesajı

WEST PALACE YAPI SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. sahibi İş insanı Uğur ÇİFTÇİ Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

08 Temmuz 2022 Cuma 17:39

Çiftçi, yayımladığı mesajında: Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde unutmamalıyız ki, bayramlar sevinçleri paylaşma ve dayanışma günleridir. diye belirten Çiftçi, mesajın devamında şunlarada değindi; “Akrabalık ve aile bağlarımızın canlı tutulmasına ve güçlendirilmesine özen göstermeliyiz. Hiç kuşkusuz hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, Cenabı Mevla'dan bizleri birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi. 

İş insanı • Uğur Çiftçi 
WEST PALACE YAPI SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.