07 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

İŞ KADINLARI DERNEĞİNDEN GAZETECİ TAŞ'A ZİYARET

İş Kadınları Derneğinden Gazeteci Taş'a ziyaret

Hakkari İş Kadınları Derneği ve Lilyana Kadın Kooperatif üyesi Esra Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Küresel Gazeteciler Konseyi Temsilcisi Feyzullah Taş'ı ziyaret etti.

10 Ocak 2023 Salı 14:50

Gazeteci Taş'ı ofisinde ziyaret eden Kılıç, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını söyledi. 

Kılıç, "Hakkari İş Kadınları Derneği ve Lilyana Kadın Kooperatif Başkanı Ümmühan Keskin'nin sizlere selamını getirdim. Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.  Hakkari'nin kalkınması, gelişmesi, birlik beraberliğimizin artması, kardeşliğimizin güçlenmesi anlamında büyük gayretleriniz var.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden siz gazetecililerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlu olsun" dedi.

Gazeteci Taş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Lilyana Kadın Kooperatif üyesi Esra Kılıç Gazeteci Taş'a gün dolayısıyla hediye taktim etti.

dsc-7298.JPG
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.