30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

İŞADAMI SEVEN’DEN EPCİM VE KESKİN’E DESTEK

İşadamı Seven’den Epcim ve Keskin’e destek

Hakkari’nin sevilen ve sayılan iş adamlarından Mehmet Seven 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim’i, Durankaya Beldesinde ise Bağımsız aday Slehi aşireti lideri Fatih Keskin’i destekleyeceğini söyledi.

27 Şubat 2019 Çarşamba 08:24

Hakkarili birçok işadamı yatırımlarını batı illerinde yaparken, Hakkari’nin sevdalısı olan işadamı Mehmet Seven ise yatırımlarını Hakkari’de yaparak onlarca kişiye iş imkanı sağladı. İHA Muhabirinin görüştüğü İşadamı Seven, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.
 
Hakkari kent merkezinde yapılan hizmetlerin biranda kentin çevresini değiştirdiğini anlatan Seven, bu hizmetlerin devamını istediklerini belirtti.
 
Seven,”Hakkari ilimiz ilk defa her yönüyle hizmet gördü.  Sayın Vali Yardımcımız Cüneyt Epcim’in göreve başlamasıyla birlikte kentimiz göze gelmeye başladı. İki yıllık süre zarfı içinde gecesini gündüzüne katarak yaptığı hizmetlerin fotoğrafları ve şehrin değişen yüzünü sosyal paylaşım sitelerinde yer elması üzerine birçok kişi buranın Hakkari’mi batıdaki başka bir ilmi yönünde karar vermekten güçlük çekti.
 
“Sayın Epcim, 2017-2018 yılı Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında Hakkari’ye modern bir şehir görünümü kazandırmaya yönelik yapmış olduğu çalışmalar takdire yaşandır. Hakkari sokakları estetik-dekoratif aydınlatmalar, tüm mahallerde çocuk oyun parkları, çocuk oyun merkezi, kent park yaşam merkezi, desenli yürüyüş yolları, modern orta refüjler, asfaltlı yollar, yeni içme suyu ishale hattı ve daha sayamadığım birçok hizmete hizmetlere imza atmıştır.
 
Biz Hakkari halkı olarak bu hizmetleri gördük ve bu hizmetlerin devamını istiyoruz. 2 yılda Hakkari’nin köy görünümü yüzü değiştirilmiş ise, 5 yılı düşünün kimse Hakkari’yi tanımayacak.Çevre illere göç eden ailelerin bile Hakkari’ye geri dönüş yapacağına inanıyorum.
 
Huzur ve güvenin hakim olduğu Hakkari’de halk huzurunu yaşıyor. Sayın Epcim’i 31 mart yerel seçimlerinde destekliyorum Allah Yardımcısı olsun. Bizler hizmet istiyoruz. Epcim başkanın seçilmesi halinde kentteki işsizlik sorun’da çözülmüş olacaktır” dedi.
hakkarili-is-adami-mehmet-seven-1x.jpg
 
-Seven Durankay’da Keskin’i destekliyorum
Durankaya Beldesinde kimi destekliyorsunuz sorusuna ise işadamı seven Durankaya Bağımsız Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin’i desteklediğini söyledi.
 
Seven,”Neden Keskin diye sorsanız, Keskin ailesi yıllardır kendini aşireti mensuplarına adadı. Her zaman kendi halkının yanında oldular.
 
Sorun ve sıkıntısı olan herkes Keskin’e koştu. Keskin herkesin derdine derman oldu. Keskin ailesi ayırım yapmadan kapıları her zaman herkese açıktır.
 
24 saat açık olan ofislerinde yıllardır halkın sorun ve sıkıntıları ile ilgileniyorlar. Aşireti bir tarafa bırakın aşiret gözetmeksizin Hakkari halkının öz güvenini kazanmış durumdalar. Onun için Durankaya Beldesinde bağımsız aday Fatih Keskin’i destekliyorum” şeklinde konuştu. Haber: Feyzullah Taş
 
 
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.