02 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

İŞADAMI ZEYDAN HUSUMETLİ AİLELERİ BARIŞTIRDI

İşadamı Zeydan husumetli aileleri barıştırdı

Hakkarili işadamı Teoman Zeydan ve Bitlis’in ileri gelenlerden Fahrettin Akyol, korona virüs tedbirleri kapsamında husumetli aileleri barıştırdı.

08 Şubat 2021 Pazartesi 21:48

İstanbul’da Gardaş ve Hozman aileleri arasındaki husumet, Hakkarili iş insanı Teoman Zeydan’ın devreye girmesiyle barışla sonuçladı.

Gardaş ve Hozman aileleri arasında bir süre önce yaşanan silahlı saldırı sonucu devam eden husumet; maske, hijyen ve mesafe kuralları gözetilerek barışla sonuçlandı.

Husumetli aileleri barıştıran İş insanı Teoman Zeydan,  Hoşgörü, barış ve kardeşliğin değerli, yüce ve kutsal kavramlar olduğunu söyledi.

Zeydan konuşmasını devamında şunları kaydetti. "Bir süre önce Gardaş ve Hozman aileleri arasında üzücü bir olayı, bugün bu olayın iki aile arasında tatlıya bağlanması bizleri de ziyadesiyle memnun etti. Umarım bu durum bir daha yaşanmaz" dedi.

 Barıştırma programına İş adamı Ramazan Kumek,İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir ve barıştırılan ailelerin büyükleri katıldı.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.