29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

İSTANBUL'DAN GELİP OKUL ONARIYORLAR

İstanbul'dan gelip okul onarıyorlar

İstanbul’daki Aydın ve Marmara üniversitelerinden gelen bir grup öğrenci, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde okul onarıyorlar.

30 Aralık 2013 Pazartesi 10:24

Aydın ve Marmara üniversitelerinden gelen 17 öğrenci, Irak sınırındaki Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyündeki Şehit Binbaşı Erdoğan Özdemir İlk ve Ortaokulu'nda boya badana işine başladılar. Elbirliğiyle okulu onaran üniversite öğrencileri, yılbaşını da Çukurcalılarla geçirecek.

Ezgi Gültekin isimli öğrenci, okulun tamir işleri bittikten sonra öğrencilere deprem semineri verecekleri de vereceklerini söyledi. Çeşitli hediyeler verip yılbaşını buradaki öğrencilerle kutlayacaklarını da dile getiren Gültekin, bir öğretmen arkadaşlarının vasıtasıyla buraya geldiklerini ve herkesin bu okullara yardım yapılması gerektiğini söyledi. Çukurca Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak ve Şube Müdürü Mehmet Yaşar Ertunç, üniversite öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür edip beraber fotoğraf çektiler. Haber: Hacı Geyik (iha)

istanbul-dan-gelip-sinirda-okul-onariyorlar-1.jpg

istanbul-dan-gelip-sinirda-okul-onariyorlar-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.