09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

İstiklal Marşı'nı Güzel okuma yarışması yapıldı

101.Yılını kutlayacağımız "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında Hakkari'de ortaokullar arası "İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" yapıldı.

10 Mart 2022 Perşembe 15:05

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Şehit Selahattin İlk/Ortaokulu organizasyonunda, okulun konferans salonunda düzenlenen yarışmaya; İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Sabah Saklı ve Oktay Kızılkaya, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Öğrencilerin sırayla sahne alarak İstiklâl Marşını okumalarını takiben, jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu; Durankaya Cumhuriyet YBO öğrencisi Münevver Erip birinci olurken, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Yusuf Eren TATLI ikinci, Selahattin Eyyubi Ortaokulu öğrencisi Pervin Selçuk ise üçüncü oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, bu yarışma ile öğrencilerin milli ve manevi değerlerimize bağlılıklarını artırılması, vatan, millet ve bayrak sevgilerinin pekiştirilmesi bakımından önemli olduğunu vurgulayarak, emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilere, ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yarışmanın sonunda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından tüm yarışmacılara sınava hazırlık seti hediye edildi. Hakkarihabertv.com

d52d36cd-296d-4353-8a29-ba2e632af2e6.jpgistiklal-maarsi.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.