09 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

İSVİÇRE’DEN HAKKARİ’YE YARDIM ELİ

İsviçre’den Hakkari’ye yardım eli

Türk Sanat Müziği sanatçısı ve dizi film oyuncusu Necip Karakaya, İsviçre Türk Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kurtuluş, İsviçre’den Hakkari’ye gönderilen yardımları kendi elleriyle ihtiyaç sahiplerine dağıttılar.

14 Ocak 2023 Cumartesi 13:20

Önceki gün Hakkari’ye gelen Türk Sanat Müziği sanatçısı ve dizi film oyuncusu Necip Karakaya, İsviçre Türk Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kurtuluş, Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Recep Bozkurt ve Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz ile birlikte kentin değişik mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımında bulundular.

Başkan Recep Bozkurt, İsviçre’den bağışçıların gönderdiği yardımları Hakkâri’ye ulaştıran Karakaya ve Kurtuluş’a teşekkür ederek, yardımları birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını söyledi. Bozkurt,” Ankara’dan Hakkari’ye geldiler. Bu değerli Bağışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 İsviçre Türk Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kurtuluş, İsviçre Türk Diyanet Vakfı yardım komisyonu olarak Hakkari’ye de bir bağışta bulunduklarını söyledi. Kurtuluş, ”İsviçre’de yaşayan din kardeşlerimizin yardımlarını Hakkari’ye ulaştırdık. Emanetlerini yerine ulaştırdık.

Türk Kızılay’ımız ile beraber sahalardayız ve sahalarda olmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız İsviçre’de din kardeşlerimiz var. Allah onlarda razı olsun. Bu köprülerin çoğalması için daha çok çalışacağız inşallah. Hakkari’de çok güzel ağırlandık ve çok iyi insanlarla tanıştık” dedi.

Türk Sanat Müziği sanatçısı ve dizi film oyuncusu Necip Karakaya ise, Hakkari Kızılay Şubesine, İsviçre Türk Diyanet Vakfındaki değeli dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Karakaya, ”Böyle bir yardım kampanasında bizlerinde yer alması bizim dünyamıza büyük zenginlik kattı. Ben görüyorum ki Anadolu’nun tam orta noktasında bulunan bir fert olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bir kişi olarak. Hem doğuda hem batıda olabildiğince geniş coğrafyalarda dostlarımız var. Burada ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşuyorlar. Cenabi Allah cümlemize vermeyi nasip eylesin bu çok önemli. Yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun”

Yardımlar kentin birçok noktasında bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Aileler ise, kendilerine yardım gönderen ve buna vesile olan herkese teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

img-9904.JPGimg-9937.JPGimg-9958.JPGimg-9917.JPG

 

.  

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.