09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

İŞYERİ TEMSİLCİLERİNDEN 10 OCAK MESAJI

İşyeri Temsilcilerinden 10 Ocak mesajı

Türk İş İl Temsilcisi Murat Çatal, Yol İş Sendikası 2. Nolu Şube Mali Sekreteri Hüsnü Şimşek, Yol İş Sendikası iş yeri baş temsilcisi Nazif İlçin, yönetim kurulu üyeleri Naif Bozkurt, Recep Orhan Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

10 Ocak 2022 Pazartesi 09:28

TÜRK İŞ İl Temsilcisi Murat Çatal, Yol İş Sendikası 2. Nolu Şube Mali Sekreteri Hüsnü Şimşek, Yol İş Sendikası iş yeri Baş Temsilcisi Nazif İlçin, yönetim kurulu üyeleri Naif Bozkurt, Recep Orhan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İşyeri Temsilcileri mesajlarında," Gazetecilik, özellikle çok büyük fedakârlık isteyen, zor şartlarda mesai mevhumu gözetmeksizin icra edilen özverili bir meslektir.

 Gazeteciler, özgür haberleşmenin, doğru bilginin ve sağlıklı toplumun habercisidir.

Gazetecilerin iş güvencesinin olduğu, sendikal örgütlenmelerinin önünün açıldığı, sosyal ve ekonomik haklarının verildiği bir Türkiye için tüm sivil toplum ve kamu kurum ve kuruluşları olarak elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.

Bizlerin doğru, tarafsız ve şeffaf bilgiye ulaşabilmesi için dünyanın çeşitli bölgelerinde bu fedakar ve meşakkatli mesleği icra eden tüm gazetecilere teşekkürü bir borç biliyoruz.  Tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz"

TÜRK İŞ İl Temsilcisi Murat Çatal, Yol İş Sendikası 2. Nolu Şube Mali Sekreteri Hüsnü Şimşek, Yol İş Sendikası iş yeri Baş Temsilcisi Nazif İlçin, yönetim kurulu üyeleri Naif Bozkurt ve Recep Orhan

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.