29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

İTFAİYE HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

İtfaiye hizmet binasının temeli atıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleşecek olan İtfaiye Hizmet binasının prefabrik betonarme temeli atıldı.

13 Ekim 2015 Salı 15:48

Yüksekova Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleşecek olan 20 aracın sığabileceği ve toplamda 950m² alana sahip olan İtfaiye Hizmet binasının prefabrik betonarme temeli atıldı.

Yapılacak olan İtfaiye Hizmet Binasıyla ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürü Erol Kurtdiş, “Hizmet alanında çalışmalarımız programlı bir şekilde devam ediyor.

Yeni yaptığımız binada İtfaiye Müdürlüğümüzün çalışma araçlarının rahatlıkla sığabileceği ve sistemli bir şekilde suyu temin edebilecekleri bir ortam hazırlığı içerisindeyiz.

İlçemizde kış mevsiminin çetin geçmesinden dolayı eksik kalan eski hizmet binamızın yetersizliğinden dolayı yeni binaya ihtiyaç duyduk. 2 ay içinde bitirip açılışını gerçekleştirmeyi bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.