04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

İZMİR ÇOVAK DERNEĞİN’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İzmir Çovak Derneğin’den örnek davranış

İzmir Çocuklar, Kadınları ve Ailelerini Koruma Derneği (Çovak) Kato Dağı uzantısında bulunan Hakkari Geçitli köyü Işık İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine giyim, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulundu.

28 Şubat 2015 Cumartesi 12:39

Işık İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerinin köylerindeki dar gelirli öğrenciler için İzmir (Çovak) derneğinden yardım talep etmesi üzerine harekete geçen (Çovak) derneği yöneticileri 8 derslik Geçitli köyü Işık İlkokulu ve Ortaokulu’na 12 koli dolusu giyim ve kırtasiye yardımı gönderdi.

Okula ulaşan kolileri açarak giyimleri kendi elleriyle öğrencilere dağıtan Işık İlkokulu ve Ortaokulu sınıf öğretmeni Sevim Çetinkaya, yardımlarından dolayı Çovak Derneğine teşekkür etti. Çetinkaya,” Okulumuz için İzmir Çovak Derneğinden yardım talebinde bulunduk. 12 koli giyim, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi gönderildiler.

Bu soğuk kış günlerinde öğrencilerimizi ısıtan Çovak Derneği yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Öğrenciler ise kendilerine giyim ve kırtasiye yardımı gönderenlere teşekkür ettiler.Haber:Serkan Kaya (İHA)

isik-okul7.jpgisik-okul6.jpgisik-okul4.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.