30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

İZMİR DEPREMİ: AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir depremi: Aynı aileden 3 kişi toprağa verildi

İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden, İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha'nın eşi Burcu Yüksel ile çocukları Efe Ilgaz Yüksel ve Dila Yüksel, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

31 Ekim 2020 Cumartesi 15:42

İzmir'de meydana gelen ve 26 kişinin hayatını kaybettiği 6,6'lık depremin acıları sürüyor. Depremde hayatını kaybedenler arasında yer alan İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha'nın eşi Burcu Yüksel ile çocukları Efe Ilgaz Yüksel ve Dila Yüksel, Bornova Hacılarkırı Mezarlığı'nda gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze töreninde AK Parti İzmir milletvekili, eski TBMM Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir araya gelirken törende acılı ailenin yakınları ve sevenleri ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, siyasi partilerin temsilcileri yer aldı. İHA

izmir-depremi-001.jpg

 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.