18 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

İZNE GELEN ASKERE YARDIM ELİ UZATILDI

İzne gelen askere yardım eli uzatıldı

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde vatani görevini yapan Hakkarili Sadık Sever’in dramının basında yer alması üzerine hayırsever vatandaşlar harekete geçti.

12 Haziran 2013 Çarşamba 14:56

Hakkarihabertv'nin “İzne Gelen Askerin Dramı” başlıklı haberi ses getirdi. Yaklaşık bir yıl önce sevdiği kızla evlenen ve daha sonra ailesinden ayrılan 1 çocuk babası Sadık Seven, maddi imkansızlıklar nedeniyle kiralık ev tutamayınca kayınvalidesinin 2 odalı toprak evinde yaşam mücadelesi vermeye başlamış, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde vatani görevini yaparken 11 aylık çocuğu Mert Emir havale geçirmesi üzerine komutanları masraflarını karşılayarak 5 günlük izne gönderilmişti.

Hakkari’deki evine gelen Seven, yılanların evine yuva yaptığı için ev sahibi ve komşularım yılanları evden çıkartmak için evin bir bölümünü yıkması üzerine eşi ve çocuğu ile birlikte açıkta kalmıştı. Komutanlarının kendilerine verdiği 5 günlük izin süresinin dolması üzerine ise hasta çocuğunun durumu ve eşinin açıkta kalması ile maddi imkansızlıklar nedeniyle görev yerine dönememişti. İçinde bulunduğu durumun basında yer alması üzerine hayırsever vatandaşlar, bazı komutanlar ile Sosyal Hizmetler Hakkari İl Müdürlüğü ekipleri Seven ailesini evinde ziyaret ederek yardım eli uzattıkları belirtildi.

Hakkarihabertv olarak Sever ailesine yardım eli uzatan ve isimlerinin açıklanmasını istemeyen ve halen yardımlarını sürdüren tüm hayırsever vatandaşlar ile kurumlara bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun Hakkarihabertv olarak Haber: Feyzullah Taş
seven-ailesi-m.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.