05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

JANDARMA’DAN ŞEKER TADINDA UYGULAMA

jandarma’dan şeker tadında uygulama

Hakkâri İl Jandarma Komutanlığı Ramazan Bayramı nedeni ile yol kontrollerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

27 Temmuz 2014 Pazar 18:14

Jandarma sorumluluk sahasında ki vatandaşların can ve mal güvenliklerine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Hakkari-Van  karayolu üzerinde bulunan Yeniköprü Jandarma Karakolundaki Jandarmalar vatandaşlara şeker, çikolata ve kolonya ikramında bulundular.

Bu uygulamadan memnun kalan vatandaşlar ise “Askerler'de bizim evladımız, kardeşlerimiz. Bizim evlatlarımız ve kardeşlerimizde onların memleketlerinde hizmet ediyorlar. Askerlerin nazik ve kibar davranışlarından çok memnunuz. Hepsine iyi bayramlar ve teskereler diliyoruz” şeklinde konuştular.

Hakkâri genelinde Bayramın huzur içinde geçmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirten Jandarmalar 156 Jandarma İmdat hattının 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini, her türlü durumlarda aranabileceğini belirttiler.

ÇUKURCA KARAYOLUNDA CEZA YERİNE ŞEKER

Ayrıca Hakkari Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekiplerince Merkez Kırıkdağ bölgesinde ve Yüksekova ilçesinde Ramazan Bayram tatili için ülkemizin dört bir yanından memleketlerini giden sürücülere şeker ve kolonya ikram edilerek can ve mal güvenlikleri için trafik ve işaretlerine uymaları, uykusuz olarak yola çıkmamaları ve hız limitlerini aşmamaları konusunda uyarılarda bulundular. Hakkarihabertv.com

jandarma-bayramlasma-1.jpg

jandarma-bayramlasma-2.jpg

jandarma-bayramlasma-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.