12 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C

KAÇAN ŞAHIS YAKALANDI

Kaçan şahıs yakalandı

Hakkari'de polisin "dur" ihtarı karşısında lüks otomobilini çarşı merkezinde bırakıp kaçan şahıs, düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

27 Ocak 2012 Cuma 13:37

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çarşı merkezinde dolaşırken 01 AUM 16 plakalı lüks bir otomobili şüphe üzerine durdurmak istedi. Ancak "dur" ihtarına uymayan sürücü M.K. ile polis arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Kaçamayacağını anlayan şahıs, aracı Bulvar Caddesi'nde belediyeye ait eski lokalin kapısında bırakarak izini kaybettirdi.

BİR GÜN SONRA YAKALANDI
Olayın ardından takibi sürdüren Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsın sabah saatlerinde Cumhuriyet Caddesi'nde bir iş yerine girdiği ihbarını aldı. Bunun üzerine caddeye çok sayıda zırhlı araç ve terörle mücadele ekipleri sevk edildi. Vatandaşların bakışları arasında pasaja giren polisler, M.K. isimli şahsı yakaladı. Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahısla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer henüz bir açıklama yapmadı.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.