11 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

KADIN TAKIMININ SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALADI

Kadın takımının sponsorluk anlaşması imzaladı

Hakkarigücü Kadın Futbol takımı, İşbir Yatak ile bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

14 Eylül 2021 Salı 13:06

 Sponsorluk anlaşması için Merzan Futbol Sahası'ndaki imza töreni düzenlendi. İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri, bu sponsorluğun onur verici olduğunu ifade etti.

Kentte bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Tokeri,"İnşallah bundan sonra da desteğimiz artarak devam edecek. Biz yöneticilerimize, futbolcularımıza çok güveniyoruz. Spor çok önemli bir aktivite.

Hem ülkemizi hem şehrimizi tanıtmak anlamında bizim de çorbada bir tuzumuz olacak bundan sonraki aşamada da. İnşallah başarılar hep sizlerle olsun, yolunuz açık olsun.

Bu yolda da inşallah hep birlikte olacağız. Sayın Valimize, İl Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğüne vesile ve destek oldukları için teşekkür ederiz" dedi.

Kulüp Başkan Vekili Cemile Timur da desteklerinden dolayı İşbir Yatak, Türkerler Holding, Valiliğe, İl Emniyet ile Özel Harekat Şube müdürlüklerine teşekkür ettiğini söyledi.

Törenin ardından Tokeri ve Timur arasında anlaşma imzalandı. Törene, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Özel Harekat Şube Müdürü Recep Korhan Gürel ve sporcular da hazır bulundu. Hakkarihabertv.com

1-026.jpeg2-025.jpeg3-013.jpeg4-006.jpeg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.