09 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara24°C

KADİR GECESİNDE VALİ AKBIYIK'A SEVGİ SELİ

Kadir Gecesinde Vali Akbıyık'a sevgi seli

Hakkari'de Kadir Gecesi dolayısıyla kendin en büyük camisi olan Ulu camide program düzenlendi.

17 Nisan 2023 Pazartesi 23:26

Programa Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Ak Parti 1. sıra Milletvekili adayı Abdulmuttalip Özbek, AK Parti Başkan Yardımcıları Naif Kahraman, Mehmet Yoldaş ve binlerce vatandaş katıldı.

Kadir Gecesi’nin öneminin anlatıldığı gecede başta depremde hayatını kaybedenler olmak vefat edenlere dua edildi. Yatsı namazı öncesi gerçekleşen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Dualar edilip salavat getirildi.

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu,  İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, gecenin mana ve önemi ile hikmet ve bereketi konulu vaazda; “Bu mübarek gecede, dünya telaşı ile meşguliyetlerinden kurtulmamız gerekir.

Her şeyi unutup sadece ibadet ve taata yönelerek dua ve niyazda bulunmamız durumunda huzurlu bir gece geçirmiş olacağız. Canı gönülden yapacağımız duaların Allah nezdinde kabul göreceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Kılınan namazın ardından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Cami önünde toplanan yaklaşık 200 yakın çocuk Valinin camide çıkışını bekleyerek, Vali'nin çıkışı esnasında ise en büyük vali bizim vali sloganları attılar.

Vali Akbıyık, çocuklarla yakında ilgilenerek kendilerine pamuk şekeri ikramında bulunarak, Bayram sabahı ise kendilerine oyuncak dağıtacağını söyledi. Cami önünde memnun ayrılan çocuklar Vali Akbıyık'a teşekkür ettiler.
  Vatandaşlar Ulu Camii'ndeki programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Haber: Feyzullah Taş

vali-cami.jpg

vali-1-067.jpgvali-2-060.jpgvali-3-040.jpgvali-4-017.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.