04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

KADİR İNANIR ASILSIZ HABERİ YALANLADI

Kadir İnanır asılsız haberi yalanladı

Hakkari ve Beşiktaş belediyesi tarafından organize edilen "Barışta Hakkari'de buluşalım" Projesi kapsamında Hakkari’de bulunan ünlü sanatçı Kadir İnanır, sağlığı ile ilgili açıklamada bulundu.

02 Eylül 2014 Salı 13:11

Akşam saatlerinde Merzan Mahallesi Nevruz alanında düzenlenen konsere katılan ve halkın arasına karışan Kadir İnanır’ın tansiyonunun yükseldiği ve hastaneye kaldırıldığı haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. 

Hakkari ve Beşiktaş Belediyesi kafilesi ile birlikte şehirden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin dinlenme tesislerinde öğle yemeğinde bulunan Kadir İnanır, hakkında çıkan haberler hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

İnanır,”Gördüğünüz gibi sağlığım yerinde aslanlar gibiyim. İki gündür burada spor yapamıyorum onun derdindeyim. Bunun gibi güzel toplantılarda olmaya devam edeceğim. Türkiye’nin her tarafında güzel şeylerle karışılacağız.  Hakkari’deki konser alanında rahatsız oldum diye ayrılmadım oradaki sanatçı arkadaşlarımın daha iyi performans sergilesinler diye ayrıldım. Ben çok saygılı ve duyarlı biriyim. O duyarlılığı sergiledim”

 “HABERİ YAPAN YAKIŞIKLI UÇUP GİTTİ”

 Kadir İnanır konser alanında kendisini gösterilen yoğun ilgiden dolayı sanatçı arkadaşlarının performansının bozulmaması için alandan ayrıldığını söyledi. İnanır,”Bana karşı çok yoğun bir ilgi vardı. Dikkatleri üzerime çekiyordum sahnede iken, arkadaşlarımın dikkati bozuluyordu.

Ben de burada beni kısa yoldan çıkartın dedim. Beni oradan götürmek görevliler yolun açılması için hastadır deyip beni oradan çıkarttılar. O yakışıklı gazeteci arkadaşımız da bu haberi böyle uçurmuş. Kendisi de haber gibi aramızda uçup gitmiş” dedi. İnanır ayrıca esperili bir şekilde o yakışıklı gazeteci aramızda ise sakın kendisini tanıtmasın dedi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.