26 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

KAMER’DEN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Kamer’den engelliler derneğine ziyaret

Kadın Merkezi Vakfı (KAMER) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Bedensel Engelliler Derneği Şube Başkanı Mesut Keskin’i makamında ziyaret etti

05 Aralık 2015 Cumartesi 12:31

1997  Kurulan ve 2006 yılından beri Hakkari’de kadınlara yönelik faaliyet gösteren Kadın Merkezi Vakfı (KAMER) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle Bedensel Engelliler Derneği Şube Başkanı Mesut Keskin’i makamında ziyaret etti.

KAMER Hakkari Temsilcisi Suzan Selimoğlu Engelli bireyleri yaşamları boyunca engelleyen zihinlerin değişmesi halinde engellilere yönelik yaşamsal statülerinin en üst düzeye çıkacağını ifade ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün tüm engelli camiasına daha yaşanır engelsiz bir yaşam olmasını dilediklerini ifade etti.

 Ziyaretten dolayı memnuniyetleri  belirten Başkan Keskin son dönem kadına yönelik şiddetin hızla artığını bu durumu endişeyle takip ettiklerini, bununla ilgili kurumların  daha radikal ve yaptırımları somut  yasalarla tedbirler alması gerektiğini söyledi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.