06 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara6°C

‘KANATÇI BURHAN’ VAN’DA HİZMETE AÇILDI

‘Kanatçı Burhan’ Van’da Hizmete Açıldı

Van’da ‘Kanatçı Burhan’ İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi İki Nisan Bulvarı eski Kedi Kavşağı Girişi A Blok No: 90 adresinde hizmete açıldı.

08 Ocak 2023 Pazar 11:46

İşletmeciliğini İlyas Aslan ve Burhan Timur’un yaptığı ‘Kanatçı Burhan’ isimli işyeri düzenlenen geniş katılımlı törenle Vanın İpekyolu ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi İki Nisan Bulvarında halkın beğenisine sunuldu. AK Parti Van İl Başkan Vekili Muğdat Günini, Van Lokantacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Sabri Işık, ve çevre esnafı ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta kurdele kesiminden sonra davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

'Herkesi bekliyoruz'
Açılışın ardından değerlendirmelerde bulunan İşletme sahibi genç girişimciler İlyas Aslan ve Burhan Timur, “Dost ve sevenlerimizin katılımıyla açılışımızı gerçekleştirdik ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Van’da alışılagelmişin dışında bir lezzet olduğunu düşündüğümüz ızgara kanatlarımızı kendi özel terbiyemiz ile harmanlayıp, kömürlü ızgarada pişirip müşterilerimize sunuyoruz ve onlardan olumlu dönüşler almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tamamen müşterilerimizin damak zevkine göre hazırlanan çıtır kanatlarımız, kebaplar, ciğerlerimiz ve bir çok yemeklerle arzuya göre acılı ve acısız olarak sunulmaktadır" dedi.

Lezzet tutkunlarının buluştuğu yeni mekanda 7 kişi istihdam ediyor, ‘Kanatçı Burhan’ kentin ekonomisine de katkı sağlıyor. Birbirinden lezzetli yemekleri ile Van halkına hizmet vermeye başladı. 

Herkesi Kanatçı Burhan’a davet eden işletme sahibi İlyas Aslan ve Burhan Timur, “Her gün kendimizi daha da geliştirerek müşterilerimizin vazgeçilmez adresi olmak, İşi veya vakti olanları için 0432 504 1480 nolu telefonla ile paket servisi de yaptıklarını anımsatan Kanatçı Burhan, kilo ile kanat verdiklerini de söyledi. Açılış törenimize katılan tüm davetlilere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

GetirYemek ve YemekSepeti’nde ‘Kanatçı Burhan’ yemek çeşitlerinin siparişlerini verebilirsiniz. 

ADRES: Halil Ağa Mahallesi İki Nisan Bulvarı A/blok No:90 eski kedi kavşağı girişi İpekyolu / Van 

İLETİŞİM: 0432 504 1480

kanatci-burhan-vanda-hizmete-acildi.jpgkanatci-burhan-vanda-hizmete-acildi-2.jpgkanatci-burhan-vanda-hizmete-acildi-3.jpgkanatci-burhan-vanda-hizmete-acildi-4.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.