07 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

KAR KIŞ DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR

Kar kış demeden çalışıyorlar

Baharın gelmesi ve yeni çalışma sezonunun başlamasıyla birlikte hareketlenen Yüksekova belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Kilitli Parke Taşı çalışmalarına başladı.

17 Mart 2015 Salı 12:30

Baharın gelmesi ve yeni çalışma sezonunun başlamasıyla birlikte hareketlenen Yüksekova belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Güngör Caddesinde bulunan eski mezbaha mevkiinde bulunan yolda yılın ilk çalışma startını verdi. Daha önce zemini kötü olan bu yolda kumlama ve stabilize işlemlerinden sonra kilitli parke taşı ve kaldırım çalışması başlatıldı. Ekipler ara ara yağan kar yağışına aldırış etmeden çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiler.

Karların bu sene erkenden erimesi ve havaların geçen senelere oranla daha iyi olmasından dolayı çalışmalarına çok erken bir zamanda başladıklarını belirten Yüksekova Belediye Başkan yardımcısı, Hüsnü Beşer, “Çalışmalarımıza sezon başında, aciliyet arz eden yollarla başladık. Bu sene programımızdaki tüm yollarımızı bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımız imkanlarımız dahilinde en iyi şekilde devam edecek” dedi. Hakkarihabertv.com

yuksekova-kilit-tasi-calismalari-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.