21 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

KARADUMAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Karaduman Ailesinin Mutlu Günü

Hakkari’nin Halife Derviş mahallesindeki Yunus Emre Ortaokulu bahçesinde Necip Karaduman için görkemli bir düğün töreni yapıldı.

12 Ağustos 2022 Cuma 02:14

Renkli görüntülere sahne olan düğüne çok sayıda davetli katıldı. Sağdıçlığını M.Hasan Karaduman’ın yaptığı düğünde misafirleri kapıda karşılayıp yakından ilgilendi, bir araya gelen çok sayıda davetli Kürtçe müzikler eşliğinde çektikleri halaylar ile doyasıya eğlendi.

foto-galeri.20130501122509.gif

Gülcan DURAN ve Necip KARADUMAN çifti için iki gün iki gece süren görkemli düğüne; Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Kamu kurum kuruluş müdür ve çalışanlar, Hakkari, Van ve değişik illerden iş insanları, esnaf camiası, eş ve dostlarının katılım sağladığı görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi. İki gün iki gece devam eden çok sayıda misafiri bir araya getiren düğünde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi. 

Teşekkür mesajında bulunan Karaduman Ailesi “Bizleri Bu En Mutlu Günümüzde Yalnız Bırakmayarak Yanımızda olan tüm dostlarımıza Çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Telefonla Arayarak Tebriklerini İleten, Çelenk Gönderen Dost, Akraba Ve Hemşerilerimizede Teşekkür Ediyoruz. 
 
Hakkari Haber Tv Olarak Da Okuyucularımız Adına Gülcan Duran ve Necip Karaduman Çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz. 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.