05 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

KARAKOL ÖNÜNDE ŞÜPHELİ ARAÇ ALARIMI

Karakol önünde şüpheli araç alarımı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesi Jandarma Karakol Komutanlığı yakınlarına park edilen şüpheli araç güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

24 Aralık 2012 Pazartesi 17:59

Haber: Serkan Kaya- Edinilen bilgiye göre, Yüksekova ilçesinde, sağduyulu vatandaşlar tarafından belediye binasının karşısında şüpheli bir aracın park halinde olduğu ihbarı yapıldı. Bölgedeki bombalama olayları hassasiyet göz önünde bulunduruldu.

 Aracın eski model olduğu ve Esendere jandarma Karakol Komutanlığına yakın bir yerde park edilmiş olması nedeniyle, adlî makamların talimatı doğrultusunda, patlayıcı madde imha uzmanları ve Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekibince müdahale edildi. Açıklamada "Aracın kapıları ve bagaj kilitleri uzaktan kumandalı düzenekle açılarak gerekli inceleme yapılmış, herhangi bir patlayıcı düzenek ve suç unsuruna rastlanmamıştır. Olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir” denildi.
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.