09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

KARAKURT AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Karakurt ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkari’de 27 Aralıkta geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden 78 yaşındaki H. Kazım Karakurt’un ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

02 Ocak 2023 Pazartesi 08:00

Karakurt  ailesi taziye mesajında, "Hastaneye ve Mezarlığa gelen acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş dost, akraba ve hemşehrilerimize, taziyemize teşrif eden, Van, Hakkari ve Yurt içinden ve yurt dışından gelen ve telefonla arayan, mesaj gönderen herkese, Sivil toplum kuruluşu temsilci ve üyelerine,

Tüm kamu kurumu yönetici ve çalışanlarına, siyasi parti temsilcileri, Kanaat önderlerine şahsımız ve ailemiz adına  teşekkür ederiz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Rabbim hepinizden razı olsun. 
KARAKURT AİLESİ ADINA OĞLU SİNAN KARAKURT

Ayrıca babamızın vefatı dolayısıyla ölü bulunduğu sonrada farkın varıldığı aslı astarı olmayan haberlerin bazı basın yayın urganlarında yer alması ise gerçeği yansıtmamaktadır.  Bu tür haberleri yapanları esefle kınıyor üzüntümüzü dile getirmek istiyoruz.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.