20 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C

KARAYOLUNDAKİ MAYIN İMHA EDİLDİ

Karayolundaki mayın imha edildi

Hakkari-Van karayolunda yapılan arama ve tarama faaliyetleri sırasında tespit edilen bir mayının olay yerinden imha edildiği belirtildi.

25 Ağustos 2012 Cumartesi 12:14

 Bir süre önce şehirden 25 kilometre uzaklıkta bulunan Zap Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri karayolunda devriye görevi yaparken 1. tünel mevkiinde mayın patlaması sonucu 2 uzman çavuş yaşamını yitirmişti. Sabah saatlerinde mayın arama ve tarama görevi yapan jandarma ekipleri tarafından aynı noktada bir mayın buldukları belirtildi.

 

Hakkari-Van karayolu geçici bir süre için trafiğe kapatılarak olay yerine çağrılan bomba imha uzmanı ekipleri tarafından mayının olay yerinden imha edilmesiyle birlikte Hakkari-Van karayolu yeniden ulaşıma açıldı. Mayının bırakıldığı bölgede ise geniş çaplı bir operasyon başlatılırken, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından kalkan helikopterlerin ise devriye görevi yaptığı bildirildi.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.