21 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

KARDEŞ OKUL KAMPANYASI

Kardeş okul kampanyası

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Sabri Özel Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri tarafından yürütülen 'Kardeş Okul Kampanyası' kapsamında 60 öğrenci sevindirildi.

10 Kasım 2010 Çarşamba 16:59

AHMET KAVAK
HAKKARİ (İHA) - Kampanya kapsamında sınır köylerini ziyaret eden lise öğrencileri ilköğretim 1 ve 5'inci sınıflarda okuyan 60 öğrenciyi sevindirdi. Irak sınırında bulunan Mordağı İlköğretim Okulu'na giden Sabri Özel Lisesi 12 Sosyal A sınıfı öğrencileri, köyde okuyan miniklerle bir araya gelerek hem sohbet ettiler hem de kırtasiye, giyim malzemelerinin yanı sıra muhtelif hediyelerden oluşan paketleri vererek öğrencileri sevindirdiler. Liseli öğrenciler bu tarz faaliyetlerde bulunmaya devam edeceklerini söylediler.

Öğrenci grubuna refakat eden Sabri Özel Lisesi tarih öğretmenlerinden Serkan Kazak, öğrencilerin isteğiyle böyle bir kampanya başlattıklarını belirterek, "Biz öğretmenler de bu kampanyayı destekleyerek daha verimli olabilmesi için çaba gösteriyoruz" dedi.
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.