30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

KARIN AĞRISI NEDEN OLUR?

Karın ağrısı neden olur?

Mide ağrıları değişik şiddette, faklı nedenler ile ve değişik belirtiler ile birlikte çok sık karşımıza çıkan bir sorundur. Peki karın ağrısına ne iyi gelir, karın ağrısına neden olur? İşte tüm detaylar...

29 Haziran 2017 Perşembe 15:38

“Bu yazımızda mide ağrısının nedenleri hakkında bilgiler verdik ve mide ağrısından hızlı bir şekilde kurtulmanızı sağlayan doğal tariflere yer verdik.”Bu makalemizde Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından verilen mide ağrısını geçiren kür tarifini de okuyabilirsiniz.

Mide ağrıları değişik şiddette, faklı nedenler ile ve değişik belirtiler ile birlikte çok sık karşımıza çıkan bir sorundur. Midede geneli kapsayan veya kısmi ağrı, kramp, bulantı, şişkinlik ve bazen de kusma belirtileri gösterebilir.

Mide ağrısı stresten mide kanserine kadar pek çok nedenden kaynaklanabilir. İşte mide ağrısına yol açan nedenler ve mide ağrısının geçmesi için yapabilecekleriniz; İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.