18 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

KASAPLAR DENETLENDİ

Kasaplar denetlendi

Hakkari Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Tarım İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa başlatmış oldukları denetimler devam ediyor.

23 Temmuz 2012 Pazartesi 16:04

Haber: Feyzullah Taş-  Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ile il genelinde başlatılan denetimler aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ildeki kasaplar tek tek denetlendi. Yapılan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Belediye Veteriner İşleri Müdür Vekili Emrullah Kanar, bu tür denetimleri sık sık yaptıklarını belirterek "Ancak Ramazan ayının başlaması ile birlikte, Tarım İl Müdürlüğü ile koordineli olarak başlattığımız çalışmalarımız son günlerde aralıksız devam etmekte.

Geçtiğimiz günlerde ilimiz genelinde faaliyet gösteren pastane ve lokantaların denetimini yaptık. Bu gün ise kasaplar denetlendi. Yapılan denetimler sırasında her hangi olumsuz bir durumla karşılaşmadık.

Bazı eksikleri olan esnafları ise eksiklerini gidermeleri için süre tanıdık. Bu süre içerisinde eksikleri tamamlamayan esnaflarımız hakkında gerekli yasal işlemleri yapacağız, vatandaşlarımızdan ricamız et alırken mühürlü olup olmadığına dikkat etmeleridir. Vatandaşlarımız kesinlikle mühürsüz et almasınlar” dedi.
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.