03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

KASIMOĞLU “HER KAREDE HAKKARİ” SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Kasımoğlu “Her karede Hakkari” sergisini ziyaret etti

Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, açık havada sergilenen “Her karede Hakkari” fotoğraf sergisini ziyaret etti.

16 Aralık 2022 Cuma 15:13

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerlerin Melis Kasımoğlu öncülüğünde düzenlediği “Her karede Hakkari” adlı sergi, açık havada sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Hakkari şehir merkezi ve köylerde günlük yaşamın mercek altına alındığı eğitim neticesinde belediye önündeki düzenlenen halka açık sergiyi gezen Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, fotoğrafları çok beğendiğini belirterek, Melis Kasımoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın ürünü olan sergide değişik konularda onlarca fotoğraf yer alıyor. Halka bir gün açık sergilenen fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. Kasımoğlu, sergiyi açanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek başarıların devamını diledi. Haber: Feyzullah Taş

dsc-6987.JPGdsc-6996.JPG
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.