09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara21°C

KATO DAĞI ETEKLERİNDE GSM BAZ İSTASYONU AÇILIŞI

Kato dağı eteklerinde GSM baz istasyonu açılışı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Kato dağı uzantısında bulunan köyler için kurula GSM baz istasyonu açılışına katıldı.

27 Ekim 2023 Cuma 08:00

Vali Ali Çelik, Ak Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Türk Telekom Müdürü Adem Çatal ve beraberindeki heyet, Işık, Akkuş, Çetintaş, Pınarca, Sarıköy, Uğurlu, Taşlıca, Yeniyol, Ayranlı, Hendek, Cevizdibi, Çetintaş, Kamışlı, Geçitli olmak üzere 14 köy ve mezradaki kesintisiz iletişimi sağlayacak olan, Türk Telekom’un Hakkari Merkeze bağlı Işık Köyünde kurduğu GSM baz istasyonu açılışına katıldı.

Vali Çelik, Türk Telekom İl Müdürü Adem Çatal’dan, haberleşme sektöründe önemli bir yatırım olan baz istasyonu hakkında bilgiler aldı. 10 Milyon TL’lik yatırımı kısa bir sürede yaparak vatandaşlarımıza bu hizmeti sağlayan Türk Telekom’a ve vesile olan herkese teşekkürlerini ileten Vali Çelik, bu tür baz istasyonlarının artırılması gerektiğinin önemini vurguladı. Hakkarihabertv.com
f9yo5m2weamcm-g-001.jpgf9yo20fxsaajaiz-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.