17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

KAYA “RÜŞVET ALANIN YANIMIZDA YERİ YOK”

Kaya “Rüşvet alanın yanımızda yeri yok”

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, gazetecilerle bir araya gelerek, “Yalan söyleyen rüşvet alanların yanımızda yeri yok” dedi.

16 Ocak 2024 Salı 09:45

Başkan Kaya, öğretmenler evi teras katında gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Başkan Kaya, 8 aydır görevde olduklarını belirterek, her zaman halkın yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Kaya, “Bizim yanımızda olup ta yalan söyleyen veya rüşvet ismi anılanların aramızda yeri yoktur. Bizde yolsuzluk asla olamaz, duyduğumuz takdirde de kesinlikle aramızda barındırmayız.

Sayın Valimiz Hakkari'ye atandıktan sonra, mütevazi kişiliği, dürüstlüğü, çalışkanlığı, çözüm odaklı çalışması ve tam Devlet Adamı olması nedeniyle kısa sürede Hakkarili vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmuştur.

Biz Vatandaşa tepeden bakana izin vermeyeceğiz.  Özelikle kurumlarda vatandaşımızı özen, onurunu kıran bugün git yarın gel davranışları içerisinde olanlara asla müsaade etmeyeceğiz.

Parti ayırımı yapmadan vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini vereceğiz vermeye davam ediyoruz” dedi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.