02 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

“KAYBOLMAYAN ÇOCUKLAR” PROJESİ SEVİNDİRİYOR

“Kaybolmayan Çocuklar” projesi sevindiriyor

Hakkari’de ““Kaybolmayan Çocuklar” projesinin ikinci aşamasında eğitim faaliyetleri düzenlendi.

25 Mart 2015 Çarşamba 11:03

Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri kapsamında, Hakkâri Valiliği adına İl Jandarma Komutanlığının koordinatörlüğünde, Aile Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katılımıyla, 21 Ocak 2015 tarihinde başlatılan “Kaybolmayan Çocuklar” projesinin ikinci aşaması olarak, İl Jandarma Komutanlığında çocuklara yönelik ilk eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

Söz konusu eğitim faaliyeti kapsamında       Şehit Selahattin Orta Okulu 6’ncı sınıfında okuyan 20 öğrenci İl Jandarma komutanlığını ziyaret etti. Burada öğrencilere bireysel güvenlik konusunda bir eğitimler verildi. Daha sonrada öğrencilere Jandarmanın genel bir tanıtımı yapıldı.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Adalet Komisyonu Başkanı, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, ASP İl Müdürünün de katılımı ile öğrenciler ve askerlerle birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. Hakkarihabertv.com

jandarma-m-002.jpgjandarma-1-002.jpgjandarma-2-001.jpgjandarma-3-002.jpgjandarma-4-002.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.