06 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

KAYMAKAM ERDEM'E KÜRTÇE DUA

Kaymakam Erdem'e Kürtçe dua

Hakkari’nin Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem, eşiyle birlikte hastaları ziyaret ederek doktorlardan sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

30 Mayıs 2013 Perşembe 10:54

10 ay önce ilçeye atanan ve halkın gönlünde adeta taht kuran Kaymakam Cengiz Erdem, eşi Zübeyde Erdem ile birlikte hasta ziyaretlerini sürdürüyor. Şemdinli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 70 yaşındaki şeker hastası Zeliha Bilici’yi de ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Erdem çiftine Kürtçe dua eden Bilici, hastalığından dolayı 3 parmağının kesildiğini söyleyerek, “Devamlı hastanedeyim. Burası benim ikinci evim artık. İlk defa bir kaymakam ve eşi beni ziyaret ediyor. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Tek tek yatan hastaları ziyaret eden Kaymakam Erdem ve eşi, hastalar hakkında doktorlardan bilgi de aldı. Hastalara çeşitli hediyeler de veren Kaymakam Erdem, yakın bir zamanda Şemdinli’ye son teknolojiyle donatılmış yeni bir hastanenin yapımına başlanılacağı müjdesini de verdi.Haber: Sayım Harmancı (İHA)


 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.