28 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

KESKİN ROJAVA KATLİAMINI KINADI....

Keskin Rojava katliamını kınadı....

Hakkari eski Belediye Başkanı Fatih Keskin, Ankara'da düzenlenen Rojava katliamını kınama eylemine katılarak ön saflarda yerini aldı.

18 Ağustos 2013 Pazar 23:33

HDK Genel merkezi tarafından Ankara Kızılay Güven Parkta düzerlenen Rojava Mitingine BDP Miletvekilleri Levent Tüzün, Sabahat Tuncer. Ertugrul Kürkçü, Hakkari Durankaya Eski Belediye Başkanı Fatih Keskin, STK genel başkanları il çok sayıda kişi katıldı.

Başkan Fatin Keskin, "Katliamcı zihniyet, vahşi ve katil bir zihniyettir. İnsan olan ve hele hele Müslüman olan kişinin, katliamcı zihniyeti benimsemesi mümkün değildir.

Bütün katliamlar kötüdür, bütün katliamlar cinayettir, bütün katliamlar Allah’a (c.c.) karşı isyandır. Katliamları iyi ve kötü olarak ayıranlar faşist ve münafıktırlar. Hangi ırktan, hangi dinden ve hangi ideolojiden olursa olsun, katliama uğrayan insanlar, masum ve mazlumdurlar.

Katliam suçunu işleyen kim veya kimler olursa olsun, lanetlenmelidirler. Cenab-ı Allah (c.c.), katliam yapanları ve destekçilerini iki cihanda kahr û perişan eylesin. Amin… ROJAVA daki Katliamı Kınıyoruz"

HAKKARİ'DE DÜZENLENECEK MİTİNGE HERKES KATILMALI

Kendisinin Ankara'da bulunduğunu belirten Fatin Keskin yarın akşam Hakkari'de düzenlenecek olan Rojava katliamını kınama mitingine Hakkari'den 7'den 70'e kadar herkesin katılması gerektiğini söyledi.

fatin-kestin-ankarada-duzenlenen-rojava-katliami-eymenine-katildi-1.jpg

fatin-kestin-ankarada-duzenlenen-rojava-katliami-eymenine-katildi-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.