03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C

KESKİN TOPRAĞA VERİLDİ

Keskin toprağa verildi

Eski Halk Eğitim Merkezi Müdürü Feyzullah KESKİN yaşamını yitirdi.

04 Ağustos 2011 Perşembe 16:14

Emekli olduktan sonra evine kapanan ve sağlık problemleri dolayısıyla tedavi gören Feyzullah Keskin, kısa bir süre önce Ankara İbni Sina Hastanesinde tedavi görüyordu. Önceki gün geçirmiş olduğu beyin kanaması yüzünden hayata gözlerini yumdu. Cenazesi bugün uçakla Van’a getirildi.

keskin,-cenaze.jpg

Yüzlerce araç havaalanında cenazeyi karşıladı. Konvoy saat 15.00 da Hakkari merkeze ulaştı. 70 yaşında vefat edenevli, 2 çocuk babası Feyzullah Keskin, kalealtı aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Mezarlıkta taziyeleri Eski Belediye Başkanlarımızdan Abdurrahman Keskin ve Feyzullah Keskin’in oğlu Selahattin Keskin kabul ederek bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler. 3 gün sürecek olan taziyeler gazi mahallesinde Hacı Cemil Onay camisinde devam edecektir. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Hakan TAŞ haberi

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.