21 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara27°C

KILAVUZ: 'HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÜLKÜCÜ DEĞİL'

Kılavuz: 'Her bozkurt işareti yapan ülkücü değil'

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Bozkurt"Sağduyu çağrısında bulunan Kılavuz, vatandaşların provokasyona gelmemeleri çağrısında bulundu.

09 Eylül 2015 Çarşamba 21:06

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Bozkurt" işareti yaparak siyasi parti binalarına saldırıda bulunanların Ülkü Ocaklarıyla ilişkisi olmadığını açıkladı.

Sağduyu çağrısında bulunan Kılavuz, vatandaşların provokasyona gelmemelerini istedi.

Kılavuz""Toplumsal çatışmalardan medet uman ve ülkücüleri bu çatışmanın içine çekmeye çalışan provokatörlerin asla başarıya ulaşamayacaklarına" dikkat çeken Kılavuz, Türk gençliğine şöyle çağrıda bulundu.

"Türk gençliğine sesleniyorum. Bu süreçte kendinizi bir anda kargaşa ve kaos ortamının içinde bulabilirsiniz. Son derece soğukkanlı ve sakin olup provokasyona asla ve asla gelmeyin. Bizim ten, renk, memlekete bakarak insanları ayrıştırmamız söz konusu dahi olamaz.

Biz ayrıştıran değil birleştireniz. Bu günlerde her zamankinden fazla birliğe beraberliğe ihtiyacımız olduğunun farkındayız.

Bin yıllık kardeşliği yaşatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İnsanların Allah'ın emaneti olduğu düşüncesiyle vatanımıza milletimize bayrağımıza sahip çıkan herkes bizim öz be öz kardeşimiz bileceğiz." Açıklamada her bozkurt işareti yapanın ülkücü olmadığına dikkat çekildi. iha

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.