02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

KILIÇ VE TOSUN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Kılıç ve Tosun Ailelerinin Mutlu Günü

Niğde’nin Altunhisar ilçesi Kaymakamı İlyas Kılıç ile Konyalı Hafize Tosun için Hakkari’nin Nergiz Düğün Salonunda görkemli bir düğün töreni yapıldı.

21 Kasım 2022 Pazartesi 14:53

Niğde’nin Altunhisar ilçesi Kaymakamı İlyas Kılıç Konyalı Hafize Tosun ile binlerce insanın katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğün törenine Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Hakkari Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar,

Hakkari Vali Yardımcısı Halil İbrahim Köroğlu, Hakkari Vali Yardımcısı Talha Battal, Derecik Kaymakamı, Doğukan Mızrak, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Ak Parti eski Hakkari İl başkanı Nurettin Fırat, Ak Parti eski Hakkari İl başkanı Emrullah Gür, Slehi Aşiret Lideri Eski Belediye Başkanı Fatih Keskin, Pinyanişi Aşireti Lideri Orhan Piruzbeyoğlu, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş düğüne katılarak halay çekip, düğüne renk kattılar. 

Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdür ve Yöneticileri, İş Dünyasından bir çok İş insanı, esnaf, Mahalle ve Köy Muhtarları, eş ve dostlarının katılım sağladığı görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi. 

Düğünümüze gelerek bizleri onurlandıran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Vali Yardımcıları, Aşiret liderleri, STK temsilcileri, Aile büyükleri, Siyasi parti temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşların değerli amirleri, İş insanları, Esnaflar ve emekçi kardeşlerime, merkez, ilçe belde ve köylerden gelen herkese çok teşekkür ederiz. 

Hakkari Haber Tv olarak Niğde Altunhisar ilçesi Kaymakamı İlyas Kılıç ve Hafize Tosun çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

kilic-ve-tosun-ailelerinin-mutlu-gunu.jpgkilic-ve-tosun-ailelerinin-mutlu-gunu-2.jpgkilic-ve-tosun-ailelerinin-mutlu-gunu-3.jpgkilic-ve-tosun-ailelerinin-mutlu-gunu-4.jpgkilic-ve-tosun-ailelerinin-mutlu-gunu-5.jpgkilic-ve-tosun-ailelerinin-mutlu-gunu-6.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.