28 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara19°C

KILIÇDAROĞLU'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ!

Kılıçdaroğlu'dan gövde gösterisi!

İYİ Parti lideri Akşener'in 6'lı masada kriz yaratan açıklamaları sonrası CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

04 Mart 2023 Cumartesi 14:57

6'lı Masa'nın 2 Mart'taki son toplantısının ardından kameralar karşısına geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, muhalefet kanadında kriz yaratan açıklamalarda bulundu.

Masada 5 partinin Kılıçdaroğlu'nun adaylığında birleştiğini, kendisinin ise aday olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı önerdiğini ifade eden Akşener, CHP liderinin adaylığını kabul etmeyeceğini belirterek Ankara ve İstanbul belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Ancak İmamoğlu ve Yavaş, ortak bir açıklamayla Kılıçdaroğlu'na desteğini ifade etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün parti genel merkezine gelen 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Belediye başkanları, saat 13.00'te başlayacak olağanüstü MYK toplantısı öncesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştü.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.