18 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

KIZILAY DAR GELİRLİ AİLELERİ SEVİNDİRDİ

Kızılay dar gelirli aileleri sevindirdi

Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanlığı dar gelirli aileleri sevindirmeye devam ediyor.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 22:46

Kızılay Genel Başkanlığı tarafından Hakkari Kızılay Şubesine gönderilen kıyma ve kuşbaş (konserve) ile gıda yardımları evleri yanan ve maddi durumu iyi olmayan dar gelirli ailelerin ikametgahlarına teslim edildi.  

Kızılay Genel Başkanlığı tarafından Hakkari Kızılay Şubesine gönderilen 120 aile için kıyma ve kuşbaşı (konserve) ile 116 aileye gönderilen gıda paketleri Hakkari Kızılay Şubesi Başkanlığı tarafından evleri yanan ve yardıma muhtaç ailelerin ikametgahlarına teslim edildi.

Ailelerin deşifre olmaması için büyük bir hassasiyet gösteren Kızılay Derneği Hakkari Şubesi, daha önceden belirlenen yardıma muhtaç ailelerin kapısına akşam saatlerinde yardım paketlerini bıraktıkları belirtildi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda birçok aileye Kızılay Genel Başkanlığı tarafından yardım eli uzatıldığını belirten Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Fadıl Alçiçek, kıyma ve kuşbaş (konserve) ile gıda yardımlarını daha önceden tespit ettikleri ailelerin adreslerine teslim ettiklerini söyledi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.