13 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

KOPARAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Koparan Ailesinin Mutlu Günü!

Rojhat KOPARAN ile Büşra KOÇ Hakkari TOBB ortaokulu Bahçesi’nde yapılan dillere destan düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

09 Ağustos 2023 Çarşamba 13:43

Hakkari’nin tanınmış köklü ailelerinden Müşür Koparan’ın oğlu Diyetisyen Rojhat Koparan İzmirli Sosyolog Büşra Koç ile 6 Ağustos Pazar günü Hakkari’de binlerce davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.  Renkli görüntülere sahne olan düğüne çok sayıda davetli katıldı.

Sağdıçlığını Harun Koparan’ın üstlendiği düğünde misafirleri açık düğün alanı girişinde karşılayıp yakından ilgilendi bir araya gelen çok sayıda davetli Kürtçe müzikler eşliğinde çektikleri halaylar ile doyasıya eğlendi.

İki gün iki gece süren binlerce misafiri bir araya getiren düğünde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi.Rojhat Koparan ve Büşra Koç çifti için iki gün iki gece devam eden görkemli düğüne Ak Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, aşiret liderleri, kanaat önderleri, aile büyükleri, iş insanları, STK temsilcileri, esnaf camiası, yurt içi ve yurt dışından olmak üzere binlerce davetli katıldı.

Eğlencenin bir an eksik olmadığı düğün boyunca genç çift davetlilerle yakından ilgilendi ve tebrikleri kabul etti. 

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Misafirleri alanın girişinde ağırlayan sağdıç Harun Koparan bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. 

Teşekkür mesajında bulunan damadın babası Müşür Koparan ve damadın amcası İş insanı Aytekin Karahanlı "Düğünümüze katılan tüm misafirlere, mesai arkadaşlarımıza aynı zamanda Hakkari’den, Yüksekova’dan, Van’dan, Yurt içi ve Yurt dışından katılan tüm sevdiklerimize bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor herkese böyle mutlu günler diliyoruz. 

Damadın babası Müşür Koparan ve damadın amcası İş insanı Aytekin Karahanlının mesajı şöyle: “Düğün töreninde teşrifleri ile bizleri onurlandıran, uzaktan ve yakından gelen akrabalarımıza, iş insanlarına, aile büyüklerimize, kanaat önderlerimize, komşularımıza, mesai çalışma arkadaşlarımız ve tüm konuklarımıza, düğün törenimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp telefon, ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost, akraba ve tanıdıklarımıza, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

Bizde Hakkari Haber Tv olarak Sosyolog Büşra Koç ve Diyetisyen Rojhat Koparan çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.